EURO 2024, Ελβετία - Γερμανία: Στον πάγκο ο Τσούμπερ

steven_zuber_switzerland
Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης της Ελβετίας και της Γερμανίας για τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του EURO 2024. Στον πάγκο ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ.

O Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται στη διάθεση του Μουράτ Γιακίν για πρώτη φορά σε αγώνα του EURO 2024. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε αυτές τις μέρες και βρίσκεται στον πάγκο της Ελβετίας για την αναμέτρηση με τη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου είχε τραυματιστεί λίγες μέρες πριν τη σέντρα του τουρνουά της Γερμανίας και ήταν εκτός αποστολής τόσο στη νίκη της Ελβετίας επί της Ουγγαρίας, όσο και στην ισοπαλία με τη Σκωτία.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Ροντρίγκες, Βιντμέρ, Ακάντζι, Σερ, Ρίντερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Εμπίσερ, Εντόι, Εμπολό

Πάγκος: Εμβογκό, Κόμπελ, Στεργίου, Ελβέντι, Ζακάρια, Οκαφόρ, Στέφεν, Τσούμπερ, Τσέζιγκερ, Σιέρο, Βάργκας, Ντουά, Σακίρι, Γιασάρι, Αμντουνί

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ρούντιγκερ, Τα, Κίμιχ, Μίτελστεντ, Κρόος, Άντριχ, Γκιντογκάν, Μουσιάλα, Βιρτς, Χάβερτς

Πάγκος: Μπάουμαν, Τερ Στέγκεν, Ράουμ, Φίλκρουγκ, Γκρος, Φίριχ, Μίλερ, Μπάιερ, Σλότερμπεκ, Αντόν, Χένρικς, Σανέ, Κοχ, Τσαν, Ουντάβ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα