EURO 2024: Πρώτη και καλύτερη η Γερμανία, «θρίλερ» για Ουγγαρία

Γερμανία
Η Γερμνανία τερμάτισε πρώτη στον 1ο Όμιλο του EURO 2024 και άφησε στη δεύτερη θέση την Ελβετία, ενώ η Ουγγαρία απέκλεισε τη Σκωτία και περιμένε.

Στο φινάλε κρίθηκε η τελική κατάταξη του 1ου Ομίλου του EURO 2024! O Φίλκρουγκ με γκολ στο 90+2' χάρισε στη Γερμανία τον βαθμό που χρειαζόταν κόντρα στην Ελβετία (1-1) για να πάρει την 1η θέση και άφησε το σύνολο του Μουράτ Γκιακίν στη 2η.

Από την πλευρά της η Ουγγαρία με «buzzer beater» του Τσόμποτ στην τελευταία φάση του ματς (90+10') νίκησε τη Σκωτία με 1-0 και με το μοναδικό της τρίποντο βγήκε τρίτη και περιμένει την τελική κατάταξη των καλύτερων τρίτων ομάδων, ώστε να μάθει αν θα συνεχίσει στο τουρνουά.

H Γερμανία θα αντιμετωπίσει στους «16» τη 2η του 3ου Ομίλου (όπως είναι τώρα, η Δανία), ενώ η Ελβετία του Στίβεν Τσούμπερ θα αντιμετωπίσει τη 2η ομάδα του 2ου Ομίλου (όπως είναι τώρα, η Ιταλία).

Δείτε στο Gazzetta τις βαθμολογίες των Ομίλων του EURO 2024 και τα «σενάρια» μέχρι το τέλος της φάσης.

Τελική βαθμολογία 1ου Ομίλου EURO 2024

  1. Γερμανία 7 (8-2)
  2. Ελβετία 5 (5-3)
  3. Ουγγαρία 3 (2-5)
  4. Σκωτία 1 (2-7)

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα