EURO 2024, Ουγγαρία: Απόλυτος ηγέτης ο Σόμποσλαϊ - Κουβάλησε το φορείο για το Βάργκα και τού αφιέρωσε τη νίκη!

EURO 2024, Ουγγαρία: Απόλυτος ηγέτης ο Σόμποσλαϊ - Κουβάλησε το φορείο για το Βάργκα και τού αφιέρωσε τη νίκη!

Newsroom
szoboszlai_hungary
Ηγετικά... αντανακλαστικά από τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ στη δύσκολη κατάσταση με τον Μπαρνάμπας Βάργκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Ουγγαρίας κόντρα στη Σκωτία.

Η Ουγγαρία έμεινε «ζωντανή» για πρόκριση στους «16» του EURO 2024 μετά τη νίκη της απέναντι στη Σκωτία, όμως τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ διαφορετική τροπή. Ο σοβαρός τραυματισμούς του Μπαρνάμπας Βάργκα στο 68' τρομοκράτησε άπαντες. Αν κάποιος πάντως διατήρησε εντυπωσιακά την ψυχραιμία του και βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει την κατάσταση όπως έπρεπε, αυτός ήταν ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ.

Με το που ο συμπαίκτης του σωριάστηκε στο έδαφος, ο αρχηγός των Μαγυάρων έτρεξε μέχρι την πλάγια γραμμή και βοήθησε το ιατρικό επιτελείο κουβαλώντας κι αυτός το φορείο, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς, ήταν ο πρώτος που φόρεσε τη φανέλα με το όνομα του Βάργκα και προέτρεψε τους συμπαίκτες του να αφιερώσουν τη μεγάλη τους νίκη σε εκείνον.

@Photo credits: Associated Press

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα