EURO 2024, εθνική Ουγγαρίας: Το απόλυτο... déjà vu για τους 12χρονους Σομποσλάι και Τσόμποτ

EURO 2024, εθνική Ουγγαρίας: Το απόλυτο... déjà vu για τους 12χρονους Σομποσλάι και Τσόμποτ

Newsroom
Sobozlsai
Viral έχει γίνει η κοινή φωτογραφία των Σομποσλάι και Τσόμποτ που πανηγύριζαν ένα γκολ σαν πιτσιρικάδες και επανέλαβαν τη στιγμή ως συμπαίκτες στο EURO 2024 για την Ουγγαρία.

Η Ουγγαρία κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη απέναντι στη Σκωτία που την κράτησε ζωντανή στη μάχη για πρόκριση στη φάση των «16» του 2024. Χρυσός σκόρερ των Ούγγρων ο Τσόμποτ, ο οποίος με γκολ στο 90΄+10΄ έγραψε το τελικό 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Κάπως έτσι η ομάδα του Ντομινίκ Σομποσλάι κατάφερε να ολοκληρώσει με χαμόγελο κι ελπίδα τις υποχρεώσεις της στο EURO 2024, χάρη σε μια στιγμή που πηγάζει από τα... παιδικά χρόνια των παικτών του Ρόσι.

Στα social media άλλωστε κυκλοφορεί μια φωτογραφία με τους... 12χρονους συμπαίκτες Σομποσλάι και Τσόμποτ που πανηγύριζαν ένα γκολ, με τη συγκεκριμένη στιγμή να επαναλαμβάνεται έντεκα χρόνια αργότερα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα