EURO 2024, Γερμανία: Ανησυχία για τον Νάγκελσμαν με Ρούντιγκερ, αμφίβολος για τους «16»

EURO 2024, Γερμανία: Ανησυχία για τον Νάγκελσμαν με Ρούντιγκερ, αμφίβολος για τους «16»

Newsroom
EURO 2024, Γερμανία: Ανησυχία για τον Νάγκελσμαν με Ρούντιγκερ, αμφίβολος για τους «16»
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Γερμανίας στους «16» του EURO μετά το πρόβλημα στον μηρό.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, είναι βασικός στα πλάνα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Εθνική Γερμανίας και έχει αγωνιστεί σε κάθε λεπτό των τριών αγώνων της ομάδας μέχρι στιγμής στο EURO 2024.

Ο αμυντικός της Ρεάλ όμως, αποχώρησε με ένα θέμα στο μηρό απ' το παιχνίδι με την Ουγγαρία, πρόβλημα που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Ο προπονητής των «Πάντσερ» παραδέχεται ότι το ζήτημα του Ρούντιγκερ θα μπορούσε να είναι «πρόβλημα» για τη διαθεσιμότητά του στο επόμενο παιχνίδι, με τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό, Γιόναταν Τα, να «κιτρινίζεται» δύο φορές, η Γερμανία κινδυνεύει να αγωνιστεί με αναπληρωματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο!

«Έχει ένα πρόβλημα με τον μηρό του», είπε ο Νάγκελσμαν. «Θα πρέπει να δούμε. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Θα δούμε. Μπορεί να είναι αρκετά προβληματικό».

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη δεύτερη του ομίλου Γ – Αγγλία, Δανία, Σλοβενία ​​ή Σερβία – στις 29 Ιουνίου.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα