EURO 2024: Ο Τσουαμενί προτρέπει τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές (vid)

EURO 2024: Ο Τσουαμενί προτρέπει τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές (vid)

Newsroom
ΤΣΟΥΑΜΕΝΙ
Ο Ορελιέν Τσουαμενί είπε ότι μισεί τους εξτρεμιστές και κάλεσε όλους στη Γαλλία «να βγουν και να ψηφίσουν» στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ηγέτης του φιλελεύθερου και κεντρώου κόμματος Αναγέννηση προκήρυξε απροσδόκητα εκλογές στις 10 Ιουνίου ως απάντηση στη νίκη της Λεπέν με την ακροδεξιά Εθνική Συσπείρωση στις ευρωπαϊκές εκλογές. Πολλοί παίκτες της εθνικής Γαλλίας έχουν πάρει θέση για το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην πατρίδα τους, καλώντας τους πολίτες να στραφούν στην κάλπη.

«Στην καθημερινή ζωή, μισώ τις ακραίες απόψεις. Είμαι περισσότερο υπερ μιας πολιτικής ενότητας, αυτό αντιπροσωπεύει καλύτερα τη Γαλλία», δήλωσε ο παίκτης της μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Ορελιέν Τσουαμενί, σε συνέντευξη Τύπου στο Euro 2024. «Καλώ όλους να πάνε να ψηφίσουν», πρόσθετε ενώνοντας τη φωνή του με αυτές των Κιλιάν Μπαπέ και Μάρκους Τουράμ.

Θυμιζουμε ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας των «τρικολόρ» δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν «κατά των ακραίων και διχαστικών ιδεών», ενώ ο Τουράμ μίλησε ανοιχτά κατά του RN της Λεπέν.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα