EURO 2024, Έντι Ράμα: «Κανείς δεν πίστευε πως η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης»

rama
Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Αλβανίας κόντρα στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του EURO 2024.

Αλβανία και Ισπανία θα βρεθούν αντιμέτωπες στη «Merkur Spiel-Arena» στο Ντίσελντορφ, αναμέτρηση που θα κρίνει τις ομάδες που θα περάσουν στη φάση των «16» από τον 2ο όμιλο του EURO 2024.

Λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media με στόχο να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Σιλβίνιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Ράμα:

«Κανείς δεν θα πίστευε ότι στον αγώνα του 3ου ομίλου στο EURO 2024, η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι και εν τω μεταξύ θα ήταν τρίτη, όχι τελευταία σε αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται ως "γκρουπ του θανάτου".

Η πολύ μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων στα δύο πρώτα ματς έπαιξε το ρόλο της εναντίον μας, αλλιώς η θέση μας σήμερα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευνοϊκή. Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο και κάθε λύπη του σήμερα είναι μια εμπειρία για το αύριο.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πιο τρομερή ομάδα του ομίλου σε μια αποστολή που στα χαρτιά είναι 100% αδύνατη. Αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και το βράδυ οι 12 κοκκινόμαυροι, αυτοί στο γήπεδο και ο 12ος παίκτης μας στις εξέδρες, ένας από τους μεγαλύτερους αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν.

Αρκεί να παίξουν και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις μαγικές στιγμές που δημιούργησαν μόνοι τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισπανία, η νέα μας Εθνική ομάδα θα βγει με το κεφάλι ψηλά και με μεγάλη εμπειρία».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα