EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Φόντεν γέμισε τον χρόνο του πηγαίνοντας για... ψάρεμα!

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Φόντεν γέμισε τον χρόνο του πηγαίνοντας για... ψάρεμα!

foden_fishing1
Το ιδιαίτερο χόμπι του άσκησε εντός του κέντρου προετοιμασίας της εθνικής Αγγλίας ο Φιλ Φόντεν, σε μια προσπάθειά του να... ξεφύγει από την πίεση του EURO 2024.

Η γκρίνια αιωρείται για τα καλά πάνω από την εθνική Αγγλίας και την εικόνα της στο EURO 2024 και λίγο πριν το τελευταίο ματς του ομίλου απέναντι στη Σλοβενία (25/06), οι παίκτες της προσπαθούν να... καθαρίσουν τα κεφάλια τους.

Και μάλλον ο Φιλ Φόντεν επέλεξε τον πιο ιδιαίτερο τρόπο για να το κάνει. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι λατρεύει το ψάρεμα, είναι το αγαπημένο του χόμπι εκτός ποδοσφαίρου, επειδή από όταν ήταν μικρός είχε συνηθίσει να πηγαίνει σε λίμνες για ψάρεμα με τον πατέρα του. Το ίδιο ακριβώς έκανε και μέσα στο κέντρο προετοιμασίας της Αγγλίας, αφού βρήκε την ευκαιρία να πάει σε μια λίμνη και να ψαρέψει!

«Κάνουμε πολλά πράγματα, προσπαθώ να κρατάω απασχολημένο το μυαλό μου, είναι σημαντικό. Πήγα και για λίγο ψάρεμα, ήταν πολύ ωραία και έπιασα κάποια μεγάλα ψάρια», δήλωσε ο Φόντεν σε podcast της αγγλικής Ομοσπονδίας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα