Το Gazzetta στο Euro 2024: Super cars με αλβανικές σημαίες και χαμός στο κέντρο του Ντίσελντορφ (vids)

Αλβανία
Οι Αλβανοί έχουν δώσει κόκκινο και μαύρο χρώμα στην πόλη του Ντίσελντορφ με τις σημαίες της χώρας να κυματίζουν από τα πολυτελή αυτοκίνητά τους και τα τραγούδια τους να ξεσηκώνουν τους πάντες.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Σε λίγες ώρες στο Ντίσελντορφ, η Αλβανία θέλει να κάνει το... μπαμ και να πάρει μια ιστορική πρόκριση σε έναν όμιλο φωτιά.

Οι Αλβανοί έχουν γεμίσει την πόλη από νωρίς με σημαίες, τραγούδια, συνθήματα και... ακριβά αυτοκίνητα τα οποία είναι ντυμένα στα χρώματα της χώρας.

Η μάχη με τους Ισπανούς - από άποψη -εξέδρας - φαίνεται ότι έχει ήδη νικητή. Κι οι εικόνες που έχει καταγράψει το Gazzetta «μιλούν» από μόνες τους.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα