EURO 2024, εθνική Σκωτίας: η χειρότερη ομάδα στην ιστορία, με τους καλύτερους οπαδούς!

EURO 2024, εθνική Σκωτίας: η χειρότερη ομάδα στην ιστορία, με τους καλύτερους οπαδούς!

scotland_fansteams
Περισσότεροι από 100.000 Σκωτσέζοι βρέθηκαν στα γήπεδα της Γερμανίας για να δουν την ομάδα τους να τα κάνει... θάλασσα στο EURO 2024 και να γράφει αρνητική ιστορία.

Το να είσαι Σκωτσέζος στο ποδόσφαιρο δεν έχει πλάκα... Και οι οπαδοί της εθνικής ομάδας της Σκωτίας το ένιωσαν στο πετσί τους στο EURO 2024! Σύμφωνα με τα αγγλικά media, περισσότεροι από 100.000 φίλοι της έκαναν κανονική απόβαση και βρέθηκαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν από κοντά, στο γήπεδο, στον δρόμο ή σε μπαρ, την προσπάθεια της χώρας τους να περάσει για πρώτη φορά από τους ομίλους μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Με το στυλ τους και τα πανέξυπνα συνθήματά τους γέμισαν χρώμα, αλεγρία και φωνές κάθε σημείο στο οποίο πάτησαν, όμως δεδομένα δεν... επιβραβεύτηκαν. Γιατί οι ίδιοι μπορεί να πήραν - κατά γενική ομολογία - το άτυπο «βραβείο» των καλύτερων οπαδών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως η ομάδα τους έγραψε... αρνητική ιστορία!

Οι Σκωτσέζοι μετά και την ήττα από την Ουγγαρία τερμάτισαν στην 4η θέση του γκρουπ και αποκλείστηκαν με δύο ήττες και μια ισοπαλία. Δέχθηκαν επτά τέρματα και σκόραραν μόλις δύο, αν και αμφότερα ήταν αυτογκόλ των αντιπάλων τους! Το χειρότερο ωστόσο ήταν πως η ομάδα του Κλαρκ κατέγραψε συνολικά μόνο 17 σουτ σε τρία παιχνίδια. Καμία άλλη δεν είχε ποτέ λιγότερα από εκείνη στην ιστορία του EURO, αφού ισοφάρισε το σχετικό αρνητικό ρεκόρ της Βόρειας Ιρλανδίας από το 2016!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα