EURO 2024, Λούπου: «Είναι κανονισμένο να προκριθούν Ρουμανία και Σλοβακία με ισοπαλία»

Ο Ντάνουτ Λούπου
O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου, υποστήριξε πως η Ρουμανία και η Σλοβακία έχουν συμφωνήσει να έρθουν ισόπαλοι για να προκριθούν μαζί στην επόμενη φάση του EURO 2024.

Ο 5ος Όμιλος του EURO 2024 είναι ο μοναδικός που έχει απόλυτη ισορροπία, καθώς μια αγωνιστική πριν το φινάλε οι τέσσερις ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς. Όπως έχει έρθει η κατάσταση η Ρουμανία και η Σλοβακία θα προκριθούν «χέρι - χέρι» στην επόμενη φάση αν απλά αναδειχθούν ισόπαλες (Ουκρανία - Βέλγιο, το έτερο ματς του Group).

Σε δηλώσεις του στον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena Sport ο άλλοτε διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου, υποστήριξε πως οι δυο ομάδες έχουν... συμφωνήσει να πάρουν από ένα βαθμό και να προκριθούν μαζί για να «μη ρισκάρουν».

«Θα προκριθούμε με ισοπαλία απέναντι στην Σλοβακία. Είναι κανονισμένο. Θα είναι κρίμα αν δεν τα καταφέρουμε και οι δύο. Γιατί να το ρισκάρεις; Θα είναι κρίμα. Σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Γιατί να έχουμε κάποιο… ατύχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούπου.

Πάντως όπως προκύπτει η UEFA θα έχει τα «μάτια» της στο παιχνίδι περισσότερο από το μέσο όρο για προφανείς λόγους...

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα