EURO 2024: Γεμάτο αστέρια, αλλά δίχως Έλληνα το - κατά ΑΙ - καλύτερο ρόστερ στην ιστορία

EURO 2024: Γεμάτο αστέρια, αλλά δίχως Έλληνα το - κατά ΑΙ - καλύτερο ρόστερ στην ιστορία
Το περίφημο ChatGPT «απάντησε» σε ερώτηση για το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του EURO, όμως... ξέχασε να συμπεριλάβει κάποιον από τους Έλληνες Πρωταθλητές του 2004.

Μια μικρή... παρέλαση θρύλων, χωρίς κανέναν Έλληνα. Η αγγλική Daily Mail ανέλαβε την ευθύνη να «ρωτήσει» το περίφημο ChatGPT, την εφαρμογή της τεχνικής νοημοσύνης, και τού ζήτησε να φτιάξει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του EURO.

Στα αποτελέσματά του πάντως, δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, ούτε στην ενδεκάδα, ούτε καν στον πάγκο!

Το ChatGPT επέλεξε τον Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια και τους Φίλιπ Λαμ, Πάολο Μαλντίνι, Φράνκο Μπαρέζι και Φραντς Μπεκενμπάουερ στην άμυνα. Στον άξονα τους Τσάβι, Μισέλ Πλατινί και Ζινεντίν Ζιντάν και στην επίθεση τους Τιερί Ανρί, Μάρκο Φαν Μπάστεν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «χρίσμα» του προπονητή έδωσε στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και στον πάγκο κράτησε τους Μπουφόν, Σέρχιο Ράμος, Ινιέστα, Κούμαν, Πίρλο, Γκερντ Μίλερ και Γκριεζμάν.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα