EURO 2024, Κροατία - Ιταλία: Στον πάγκο ο Βίντα

EURO 2024, Κροατία - Ιταλία: Στον πάγκο ο Βίντα
Οι επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς και του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αναμέτρηση της Κροατίας με την Ιταλία για το EURO 2024. Στον πάγκο ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Σε κρίσιμη αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του EURO 2024 η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στη Λειψία (22:00). Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δυο ομάδων. Στον πάγκο ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα παρατάξει τη Χρβάτσκα με 4-3-3. Ο Λιβάκοβιτς στα δοκάρια, με τους Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς και Γκβάρντιολ στην άμυνα. Μόντριτς, Κόβασιτς και Μπρόζοβιτς τριάδα στη μεσαία γραμμή και Σούτσιτς, Κράμαριτς, Πάσαλιτς στην τριπλέτα της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα κατεβάσει την Ιταλία με σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Ντοναρούμα στην εστία, με τους Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι και Νταρμιάν στην άμυνα. Ζορζίνιο - Μπαρέλα στη μεσαία γραμμή και οι Ρασπαντόρι, Ντι Μάρκο, Πελεγκρίνι πίσω από τον Ρετέγκι.

Η ενδεκάδα της Κροατίας: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Σούτσιτς, Κράμαριτς, Πάσαλιτς.

Aναπληρωματικοί: Λάμπροβιτς, Ιβούσιτς, Έρλιτς, Μάγερ, Πέρισιτς, Μπούντιμιρ, Πέτκοβιτς, Ιβανούσετς, Σόσα, Πιάτσα, Βίντα, Γιουράνοβιτς, Μάρκο Πάσαλιτς, Μπατούρινα.

Η ενδεκάδα της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Ρασπαντόρι, Ντι Μάρκο, Πελεγκρίνι, Ρετέγκι.

Aναπληρωματικοί: Βικάριο, Μερέτ, Μπουοντζιόρνο, Γκάτι, Φρατέζι, Σκαμάκα, Κιέζα, Μπελανόβα, Κριστάντε, Μαντσίνι, Ζακάγκνι, Φατζόλι, Ελ Σαράουι, Καμπιάσο, Φολορούνσο.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα