Ντοκού για Λουκάκου: «Το VAR του έχει γίνει εφιάλτης, φοβάται να πανηγυρίσει τα γκολ»

Ντοκού για Λουκάκου: «Το VAR του έχει γίνει εφιάλτης, φοβάται να πανηγυρίσει τα γκολ»

doku
Ο 22χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ζερεμί Ντοκού, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Ρομέλου Λουκάκου φοβάται πλέον να πανηγυρίσει τα γκολ λόγω... VAR!

Ο Ζερεμί Ντοκού μίλησε για τον Ρομέλου Λουκάκου και για το γεγονός ότι του έχουν ακυρωθεί τρία γκολ σε δύο παιχνίδια στο EURO 2024, αποκαλύπτοντας ότι πλέον φοβάται να πανηγυρίσει λόγω... VAR.

Το Βέλγιο επικράτησε της Ρουμανίας με 2-0 το Σάββατο (22/6), με το VAR να ακυρώνει και πάλι γκολ του Λουκάκου για οφσάιντ. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ρόμα πήρε τρομερή κάθετη πάσα από τον Ντε Μπρόινε και πλάσαρε ιδανικά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ήταν για μισό... πόδι μπροστά από τον αμυντικό και το γκολ του ακυρώθηκε.

«Το VAR του έχει γίνει εφιάλτης, φοβάται να πανηγυρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντοκού για τον επιθετικό της Ρόμα, Λουκάκου.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα