EURO 2024, Ουγγαρία: Έκανε χειρουργείο ο Βάργκα, παίρνει εξιτήριο την Τετάρτη (26/6)

EURO 2024, Ουγγαρία: Έκανε χειρουργείο ο Βάργκα, παίρνει εξιτήριο την Τετάρτη (26/6)

Βαργκα
Ο επιθετικής της Ουγγαρίας Μπαρνάμπας Βάργκα που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σκωτία για το EURO 2024 πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και την Τετάρτη (26/6) θα πάρει εξιτήριο.

Όπως αναμενόταν, ο Μπαρνάμπας Βάργκα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο διεθνής επιθετικός της Ουγγαρίας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σκωτία για το EURO 2024, με τον τερματοφύλακα Γκαν και υπέστη πολλαπλό κάταγμα οστών στο πρόσωπο.

Η Ομοσπονδία της Ουγγαρίας ανακοίνωσε πως ο Βάργκα θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Ιουνίου.

«Είναι αδύνατο να περιγράψω αυτό που νιώσαμε, το όλο θέμα ήταν ένας εφιάλτης, δεν θέλω καν να μιλήσω γι' αυτό. Το θέμα είναι ότι ο Μπάρνι τα πάει καλά λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες, βγήκε από το χειρουργείο σήμερα το απόγευμα και είναι καλά. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ευχαριστεί για τα πολλά ευγενικά μηνύματα που έλαβε από τους φιλάθλους τις τελευταίες ώρες», είπε από την πλευρά της η κοπέλα του Βάργκα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα