EURO 2024: Η ήττα της Αλβανίας δίνει την πρόκριση σε Ρουμανία και Σλοβακία με ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς

Newsroom
belgium_slovakia_euro2024
Μέχρι και πριν από λίγο η Ρουμανία και το Βέλγιο χρειάζονταν να μην χάσουν στο φινάλε του 5ου ομίλου ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ, όμως πλέον κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Σλοβακία που θα αντιμετωπίσει την πρώτη.

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά και ο 2ος Ομιλος του EURO 2024 και αυτόματα ξέχωρα από τις ομάδες που τερματίζουν στο Top 2 των group τους και εξασφαλίζουν έτσι την πρόκρισή τους στους «16», διαμορφώνεται σταδιακά και το status quo των τρίτων. Οπου οι τέσσερις καλύτερες των έξι Ομίλων θα πάρουν επίσης το «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ.

Η αποψινή (24/6) νίκη (1-0) της Ισπανίας επί της Αλβανίας πρέπει να πανηγυρίστηκε εντονότερα στην Μπρατισλάβα παρά στη χώρα της Ιβηρικής, αφού έδωσε στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας ένα επιπλέον «μαξιλαράκι» ενόψει της επερχόμενης (26/6) αναμέτρησής της με την Ρουμανία, για το φινάλε του 5ου Ομίλου.

Μέχρι και πρότινος η μόνη εκ των δύο του ζευγαριού που εξασφάλιζε την παρουσία της στους «16» αν το μεταξύ τους παιχνίδι έληγε ισόπαλο ήταν η Ρουμανία, ωστόσο ύστερα από τους τίτλους τέλους σε 1ο και 2ο group κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Σλοβάκους.

Βλέπετε η νίκη των Ούγγρων επί των Σκωτσέζων την Κυριακή (23/6) και η μη επικράτηση των Αλβανών επί των Ισπανών στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, έστειλε τους Μαγυάρους στην 3η θέση με τρεις πόντους και από τον Ομιλο των Αλβανών σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται η Κροατία με 2 (σ.σ. ισοφαρίστηκε από την Ιταλία σε 1-1 στην τελευταία φάση του ματς).

Αυτό σημαίνει πως εάν οι Σλοβάκοι φτάσουν τους 4 βαθμούς με ισοπαλία τους στους Ρουμάνους θα βρεθούν βρέξει-χιονίσει στα νοκ άουτ του τουρνουά, αφού θα τερματίσουν 3οι με 4 βαθμούς και θα έχουν «από κάτω» Ούγγρους και Κροάτες και δεν θα μετράνε το goal average κτλ . Η Ρουμανία από την πλευρά της θα είναι 1η ή 2η ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Βέλγιο-Ουκρανία, όπου οι Κόκκινοι Διάβολοι επίσης προκρίνονται αν δεν χάσουν.


Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα