Κροατία - Ιταλία, Video: Η τρομερή αντίδραση του Μόντριτς στο γκολ του Τζακάνι

profile_player-960x540
Ο Μόντριτς έκατσε απογοητευμένος στον πάγκο της Κροατίας, αμέσως μετά την ισοφάριση της Ιταλίας με το γκολ του Τζακάνι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Η Κροατία κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στην Ιταλία (1-1) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024, ωστόσο το γκολ του Τζακάνι τους πλήγωσε στο φινάλε.

Ο αρχηγός και ηγέτης της Χρβάτσκα, Λούκα Μόντριτς, περίμενε πως και πως τη λήξη του αγώνα, μετά το γκολ των Ιταλών δεν μπόρεσε να πιστέψει τι συμβαίνει και έκατσε απογοητευμένος στον πάγκο των Κροατών.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα