EURO 2024: Το απίθανο σενάριο που στέλνει την Κροατία στους «16»

EURO 2024: Το απίθανο σενάριο που στέλνει την Κροατία στους «16»

Newsroom
croatia_sad
Η Κροατία ήταν μέχρι το 90'+8'του αγώνα της με την Ιταλία στους «16» του EURO, αλλά πλέον αναζητά ένα «θαύμα» για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ.

Από τον ποδοσφαιρικό παράδεισο στην αντίστοιχη κόλαση βρέθηκε χθες (24/6) η Κροατία, καθώς μέχρι και το 90'+8' κέρδιζε 1-0 την Ιταλία και με αυτό το αποτέλεσμα έπαιρνε το «εισιτήριο» για τους «16» του EURO.

Τότε όμως ο Τζακάνι ισοφάρισε για την Σκουάντρα Ατζούρα στην τελευταία φάση του αγώνα και χάρις στο 1-1 οι μεν Ιταλοί πέρασαν 2οι και απευθείας στα νοκ-άουτ, οι δε Κροάτες 3οι και περιμένουν την ολοκλήρωση όλης της group phase ώστε να δουν αν θα συνεχίσουν.

Ως γνωστόν στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 4 καλύτερες «τρίτες» ομάδες και αυτή τη στιγμή στην επί μέρους κατάταξη η Χρβάτσκα είναι 5η.

Μαθηματικά δεν έχει αποκλειστεί, όμως κακά τα ψέμματα ο Μόντριτς και η παρέα του αναζητούν ένα θαύμα.

Για να συνεχίσουν λοιπόν στη διοργάνωση χρειάζεται να βάλει δύο «τρίτες» από κάτω και πρέπει να συμβούν τα εξής:

Α) Ηττα της Τσεχίας από την Τουρκία στις 26 Ιουνίου.
Β) Ηττα της Γεωργίας από την Πορτογαλία στις 26 Ιουνίου.
Γ) Ηττα της Σλοβενίας από την Αγγλία απόψε (25/6) με τρία γκολ χωρίς να σκοράρει ή αν σημειώσει ένα τέρμα ή με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά αν βρει δίχτυα περισσότερες από δύο φορές.
Δ) Στο παιχνίδι Δανία-Σερβία που επίσης θα διεξαχθεί απόψε ή να κερδίσει η Δανία έστω με «μισό»-μηδέν ή η Σερβία με τρία γκολ διαφορά χωρίς να σκοράρουν οι Δανοί ή με περισσότερα από τρία διαφορά αν βρουν δίχτυα οι Σκανδιναβοί.


Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα