Euro 2024, Αγγλία: Εκτός ο Λουκ Σο, αποφασίζει τελευταία στιγμή για Σέσκο η Σλοβενία

luke_shaw_england
Η Αγγλία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λουκ Σο ούτε για το παιχνίδι με την Σλοβενία ενώ η αντίπαλός της θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση του μεγάλου της σταρ, Μπέντζαμιν Σέσκο.

Ο Λουκ Σο δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» για την Αγγλία ούτε στο παιχνίδι με την Σλοβενία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro 2024, αφού ναι μεν προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θέλει να ρισκάρει μαζί του.

Ο 28χρονος Άγγλος αριστερός μπακ δεν αγωνίστηκε ούτε στα δύο πρώτα ματς των ομίλων ενώ κλήθηκε στα «τρία λιοντάρια», παρ' ότι είχε να αγωνιστεί από τον Φλεβάρη εξαιτίας προβλημάτων που ήρθε αντιμέτωπος μιας και γύρισε γρηγορότερα απ' ότι έπρεπε από τον τραυματισμό που είχε υποστεί.

Από την άλλη πρόβλημα έχει και η Σλοβενία και μάλιστα με τον μεγάλο της αστέρα. Ο Μπέντζαμιν Σέσκο ταλαιπωρείται από ένα θέμα στον μηρό του απ' όταν τελείωσε την σεζόν με την Λειψία, το οποίο τον επηρεάζει ακόμα. Στο παιχνίδι με την Σερβία έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό εξαιτίας αυτού.

Τώρα η Σλοβενία παίζει το μέλλον της στην διοργάνωση και χρειάζεται νίκη προκειμένου να συνεχίσει σ' αυτή. Χθες ο προπονητής της, Ματίας Κεκ είπε ότι προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η τελική απόφαση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας θα παρθεί σήμερα μετά το γυμναστήριο το πρωί.

O 21χρονος ηγέτης της Σλοβενίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει ή να δώσει ασίστ στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα