Στρακόσα για ΑΕΚ στο Gazzetta: «Ημουν συγκεντρωμένος στο Euro, τώρα θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα» (vid)

Στρακόσα
Ο Θωμάς Στρακόσα, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αλβανίας στο Euro, έκανε μέσω του Gazzetta τον απολογισμό της εθνικής του ομάδας και απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στην ΑΕΚ.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το όνομά του παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ήταν από τους καλύτερος παίκτες της εθνικής Αλβανίας, σ' αυτό το παραμύθι που έζησε όλη η χώρα. Οι συμπατριώτες του τον αποθέωναν όπου κι αν πήγαινε.

Μετά το τέλος της πορείας της Αλβανίας στο Euro της Γερμανίας, ο Θωμάς Στρακόσα, μέσω του Gazzetta στέλνει το δικό του μήνυμα για το Μουντιάλ, ενώ απαντά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι κοντά στην ΑΕΚ.

Μία φανταστική πορεία για την Αλβανία έφτασε στο τέλος της. Τι σου αφήνει αυτό το ταξίδι;

«Μια πίκρα ότι δεν περάσαμε, τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Είχαμε τους οπαδούς μας που μας βοήθησαν πάρα πολύ, απλά περιμέναμε ένα καλύτερο δυνατό τέλος που δεν ήρθε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο Παγκόσμιο».

Στρακόσια

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και πάρα πολύς. Είδαμε να αποθεώνουν ιδιαίτερα εσένα όταν βγήκες για ζέσταμα.

«Ο κόσμος αποτέλεσε μεγάλη ώθηση στο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα, μας έδωσαν μεγάλη χαρά, χάρη σ' αυτούς είμαστε εδώ, ελπίζουμε να τους κάναμε τουλάχιστον περήφανους με την πορεία μας έστω και με έναν βαθμό που πήραμε, αλλά ελπίζω να τους κάνουμε και πιο χαρούμενους στο μέλλον».

Εχεις να σχολιάσεις κάτι για τα δημοσιεύματα που σε θέλουν κοντά στην ΑΕΚ ή κι άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για εσένα;

«Όχι γιατί ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο Ευρωπαϊκό, οπότε δεν έδωσα σημασία. Ήξερα ότι κάποια πράγματα γράφτηκαν οπότε είμαι χαρούμενος που ήμουν στο Ευρωπαϊκό και τώρα θα συγκεντρωθώ σε άλλα πράγματα».

Οι δηλώσεις του Στρακόσα στην κάμερα του Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα