Χεσούς Νάβας στο Gazzetta: Ο Μεντιλίμπαρ άξιζε αυτή την επιτυχία (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Νάβας
Ο εκ των αρχηγών της εθνικής Ισπανίας, Χεσούς Νάβας, μίλησε στο Gazzetta για την πορεία της «ρόχα» και αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον οποίον κατέκτησαν μαζί το Europa League με τη Σεβίλλη.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Ισπανία νίκησε και την Αλβανία, έκανε το 3/3 στη φάση των ομίλων του Euro 2024 και ήδη προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της «ρόχα» στο Ντίσελντορφ φόρεσε ο Χεσούς Νάβας. Ο 38χρονος δεξιός μπακ της Σεβίλλης μίλησε στο Gazzetta για την πορεία των Ιβήρων, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο καπιτάν των Ανδαλουσιανών έχει στο παλμαρέ του 5 UEFA Cup/Europa League, το τελευταίο εξ αυτών μάλιστα με τον νυν τεχνικό των ερυθρολεύκων.

-Η εθνική Ισπανίας έκανε το 3/3. Προβάλλει ως εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Euro...

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια ηρεμία, γιατί ο δρόμος ακόμη είναι πολύ μακρύς.

-Στα 38 σου είσαι ο γηραιότερος ενός γκρουπ με νεαρούς παίκτες ως επί το πλείστον. Πώς νιώθεις;

Είναι πολυτέλεια που βρίσκομαι εδώ, να εκπροσωπώ τη χώρα μου και να το απολαμβάνω.

-Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό. Μαζί, στη Σεβίλλη, είχατε κατακτήσει το Europa League. Τι αισθάνεσαι για εκείνον;

Χαίρομαι πολύ για εκείνον, είναι πολύ ωραίος άνθρωπος και αξίζει αυτό που κατάφερε.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα