EURO 2024, εθνική Ιταλίας: Ο Ζακάνι, ο Ζανιόλο και οι «τριγμοί» του... ερωτικού τους τριγώνου

Newsroom
zaccagni_chiara_nasti
Μια πασίγνωστη influencer και δύο Ιταλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Ματία Ζακάνι έστειλε την Ιταλία στους «16», όμως δύο χρόνια πριν είχε κοντέψει να... πυρπολήσει τη Σκουάντρα Ατζούρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα εκρηκτικό ερωτικό τρίγωνο.

Η γκολάρα του στο 90+8' ήταν αυτή που έσωσε την Ιταλία και την έστειλε στα νοκ-άουτ του EURO 2024. Ο Ματία Ζακάνι είδε τον εαυτό του να γίνεται πρωτοσέλιδο, έκανε το όνομά του περισσότερο γνωστό και εκτός συνόρων. Στην πατρίδα του όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που τράβηξε τόσο την προσοχή. Ακόμη κι αν την τελευταία φορά που απασχόλησε τόσο την επικαιρότητα, δεν το έκανε για τα... ποδοσφαιρικά του κατορθώματα.

Ο 29χρονος μετρά μόλις επτά συμμετοχές με τη Σκουάντρα Ατζούρα και την πρώτη φορά που κλήθηκε στην εθνική ομάδα είχε κοντέψει να... βάλει φωτιά στις τάξεις της, με σπίθα τη νέα του σύντροφο και τις τεταμένες σχέσεις του με τον συμπαίκτη του, Νικολό Ζανιόλο.

Από τον Ζανιόλο, στον Ζακάνι

Η πέτρα του σκανδάλου ακούει στο όνομα της Κιάρα Νάστι. Η 26χρονη καλλονή είναι μια από τις πιο γνωστές influencers στην Ιταλία και μετρά περισσότερους από 2 εκατομμύριους followers στο Instagram. Η δημοφιλία της βέβαια τής γύρισε... μπούμερανγκ το 2021.

Τότε η Νάστι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σοβαρή της σχέση με τον Νικολό Ζανιόλο, που αγωνιζόταν στη Ρόμα και σχεδόν στα καπάκια γνώρισε τον Ματία Ζακάνι της Λάτσιο, με τον οποίο μπήκε σε νέα σχέση! Το... ποδοσφαιρικό ερωτικό τρίγωνο φυσικά έγινε πρωτοσέλιδο στην Ιταλία, τραβώντας όλη την προσοχή. Νάστι και Ζακάνι ζούσαν τον έρωτά τους και σύντομα, το 2022, έφεραν στη ζωή του πρώτο τους παιδί, τον μικρό Τιάγκο.

Περίπου την ίδια περίοδο ο εξτρέμ της Λάτσιο κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική και βρέθηκε στα ίδια αποδυτήρια με τον Ζανιόλο. Τα ιταλικά δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για μεγάλη ένταση στη σχέση των δύο ποδοσφαιριστών που για καιρό μοιράζονταν την αγάπη τους για την ίδια γυναίκα, ένταση που δημιουργούσε... αμηχανία και προβλήματα στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Τα συνθήματα για τον πατέρα του παιδιού και το... γαριδάκι του Ζανιόλο

Η κατάσταση πάντως ξέφυγε λίγο καιρό μετά, όταν η Ρόμα κατέκτησε το Conference League. Ο Νικολό Ζανιόλο ήταν αυτός που με το γκολ του χάρισε το τρόπαιο στους Τζαλορόσι και οι οπαδοί τους τον αποθέωσαν με... ιδιαίτερο τρόπο, στο κλίμα του ερωτικού σκανδάλου.

«Το παιδί του Ζακάνι είναι του Ζανιόλο», τραγουδούσαν χιλιάδες φίλοι της Ρόμα, πικάροντας τη μεγάλη τους αντίπαλο και τον παίκτη της, και ο ίδιος ο Ζανιόλο φάνηκε σε βίντεο να ευχαριστιέται τα συνθήματα και να γελάει μαζί τους.

Παράλληλα, οι φίλοι της Ρόμα έκαναν επιδρομή στο Instagram της Νάστι και γέμιζαν με παρόμοια σχόλια τις δημοσιεύσεις της. Μέχρι η Κιάρα να δει το ποτήρι να ξεχειλίζει να... απασφαλίσει.

«Ποια είναι η γνώμη σου για το σύνθημα του Ζανιόλο;», της έγραψε ένας Τζαλορόσο και, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Νάστι απάντησε... σκληρά: «Με αυτό το γαριδάκι, είναι περίεργο που τραγουδάτε για εκείνον. Είστε όλοι losers και γ@%^^%στε»!

Η κατάσταση πλέον έχει εξομαλυνθεί πάντως. Ο Ζακάνι και η Νάστι συνεχίζουν να απολαμβάνουν στη σχέση τους και ο Ζανιόλο δείχνει να έχει προχωρήσει στη ζωή του με τη νέα του σύντροφο, Σάρα Σκαπερότα.

@Photo credits: nastilove - Instagram

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα