EURO 2024, εθνική Ιταλίας: Το ξεχωριστό μήνυμα του γιου του Ζακάνι που έριξε τα social media

Newsroom
italy_goalllll
Η οικογένεια του Ματία Ζακάνι πανηγύρισε δεόντως το γκολ του με την Ιταλία, με τον μικρό του γιο, Τιάγκο, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το πρώτο του γκολ με την εθνική Ιταλίας θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του για καιρό. Ο Ματία Ζακάνι στο 90'+8' ισοφάρισε με φανταστικό curler για την Ιταλία και την έστειλε στη νοκ-άουτ φάση του EURO 2024, με το γκολ του να πανηγυρίζεται κατά μήκος ολόκληρης της χώρας.

Εκείνη ωστόσο που πανηγύρισε λίγο περισσότερο ήταν η οικογένεια του! Ο λόγος για την σύζυγό του και διάσημη influencer με πάνω από δυο εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, Κιάρα Νιάστι, και τον μόλις δυο ετών γιό τους, Τιάγκο.

Μάλιστα ο μικρός Τιάγκο αφιέρωσε κι ένα ξεχωριστό μήνυμα για το γκολ του πατέρα του, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Κιάρα Νιάστι στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ μπαμπά που με έκανες τόσο υπερήφανο για εσένα, πέρασα έναν μήνα κοιτάζοντας τη φανέλα της Ιταλίας, δείχνοντάς την και αναγνωρίζοντάς την ουρλιάζοντας ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ.

Απόψε το βράδυ όταν ξύπνησα η μαμά μού έβαλε να δω το χθεσινό γκολ, είμαι πάρα πολυ υπερήφανος για σένα και πιστεύω ότι είναι το ίδιο όλοι εδώ στην Ιταλία.

Όλοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί για να σε στηρίξουμε αλλά η μαμά έχει πολύ μεγάλη κοιλιά και περιμένουμε τη μικρή μου αδερφή . Μία ημέρα θα μπορέσουμε να τα διηγηθούμε και σε εκείνη. Σε αγαπάμε πάρα πολύ μπαμπά! Πάμε ατζούρι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα