EURO 2024, Δανία - Σερβία: Βασικός ο Ζίβκοβιτς

zivkovic_serbia
Οι ενδεκάδες της Σερβίας και της Δανίας για την αναμέτρηση τους για τον 3ο Όμιλο του EURO 2024. Βασικός ο Ζίβκοβιτς, στον πάγκο Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς.

Η Σερβία μπαίνει με υποχρέωση νίκης στην αναμέτρηση με τη Δανία για τον 3ο Όμιλο του EURO 2024, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό, στο -1 από τους Δανούς και τους Σλοβένους και στο -3 από την Αγγλία. Για την ομάδα του Στοΐκοβιτς ο Ζίβκοβιτς θα καλύψει όλη την αριστερή πλευρά στο 3-4-2-1 της ομάδας του. Για τους Σέρβους στον πάγκο είναι οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς.

Η ενδεκάδα της Δανίας: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα, Χιούλμαντ, Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν, Βιντ, Χέιλουντ.

Οι αναπληρωματικοί του Χιούλμαντ: Χέρμανσεν, Γένσεν, Κίερ, Ρένοβ, Ντιλέινι, Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ, Γιόργκενσεν, Νόργκααρντ, Ντάμσγκααρντ, Κρίστιανσεν, Πόουλσεν, Ντρέγερ, Μπρουν Λάρσεν, Ρ.Κρίστενσεν.

Η ενδεκάδα της Σερβίας: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Ίλιτς, Γκουντέλι, Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς.

Οι αναπληρωματικοί του Στόικοβιτς: Πέτροβιτς, Β.Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μπιρμάντσεβιτς, Μλαντένοβιτς, Σπάγιτς, Γκατσίνοβιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ράτκοβ, Μπάμπιτς, Γιόβιτς, Στόγιτς, Βλάχοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τάντιτς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα