EURO 2024: Αυτή είναι η τελική βαθμολογία στον 4ο όμιλο

Newsroom
austria_poland_euro2024
Η Αυστρία στην τελευταία στροφή κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει στην κορυφή του 4ου ομίλου, αφήνοντας πίσω τα μεγαθήρια Γαλλία και Ολλανδία.

Ακόμα ένας όμιλος του EURO 2024 ολοκληρώθηκε μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής, με τις ομάδες να μαθαίνουν τη θέση τους. Από τον 4ο όμιλο ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Αυστρίας με 3-2 επί της Ολλανδίας που την έστειλε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενη φυσικά και τη γκέλα της Γαλλίας που δεν κατάφερε να λυγίσει την αποκλεισμένη Πολωνία και έμεινε στο 1-1.

Κάπως έτσι η Αυστρία βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, η Γαλλία στη δεύτερη με πέντε, ενώ μαζί τους στα νοκ-άουτ θα βρεθεί και η Ολλανδία που τερμάτισε ωστόσο στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Τελευταία και... καταϊδρωμένη η Πολωνία, η οποία ωστόσο κατάφερε έστω να πάρει έναν βαθμό από τον όμιλο την τελευταία αγωνιστική και να αποχωρήσει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Αυστρία 3 (6-4) 6
2. Γαλλία 3 (2-1) 5
3. Ολλανδία 3 (4-4) 4
4. Πολωνία 3 (3-6) 1

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα