Σλοβακία - Ρουμανία 1-1, video: Χέρι - χέρι στα νοκ άουτ!

Ρουμανία Σλοβακία Euro 2024
Ρουμανία και Σλοβακία μαζί στα νοκ άουτ! Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, δε ρίσκαραν στο τέλος και πανηγύρισαν την παρουσία τους στους «16».

«Θα προκριθούμε με ισοπαλία απέναντι στην Σλοβακία. Θα είναι κρίμα αν δεν τα καταφέρουμε και οι δύο. Γιατί να το ρισκάρεις; Θα είναι κρίμα...» τόνιζε ο Λούπου, ο οποίος και επαληθεύτηκε. Ρουμανία και Σλοβακία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μαζί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Euro 2024. Το ματς είχε ρυθμό, φάσεις, δυο γκολ, αλλά όχι νικητή, κάτι που βόλεψε και τις δυο ομάδες. Η Ρουμανία πήρε την πρωτιά, η Σλοβακία την 3η θέση και πλέον περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν αντίπαλο.

Μπροστά η Σλοβακία, απάντησε η Ρουμανία!

H Σλοβακία μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Η Ρουμανία της έδωσε χώρο ρίχνοντας το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Η ομάδα του Ιορντανέσκου όσο περνούσαν τα λεπτά έπαιρνε μέτρα και κοιτούσε ολοένα και περισσότερο την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, στο 11ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, αλλά ο Ράτσιου νικήθηκε από τον Ντουμπράφκα, ενώ στη συνέχεια ο Χάτζι δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Οι Σλοβάκοι απάντησαν στο 22ο λεπτό , αλλά το φάουλ του Χαράσλιν κατέληξε άουτ. Ο ρυθμός ήταν καλός και στο 24' ήρθε και το γκολ για την ομάδα του Καλτσόνα. Οι Σλοβάκοι επιτέθηκαν από τα δεξιά, ο Κούτσκα έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην περιοχή των Ρουμάνων και ο Ντούντα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε πέτυχε το 1-0. Οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλή στιγμή στο 33', αλλά το σουτ του Ράτσιου μπλόκαρε ο Ντρουμπράβκα.

Η ομάδα του Ιορντανέσκου πατούσε καλύτερα και στο 36' κέρδισε πέναλτι. Ο Χάντσκο ανέτρεψε τον Χάτζι στα όρια της περιοχής, όμως έπειτα από υπόδειξη του VAR η Ρουμανία κέρδισε πέναλτι. Ο Μάριν με ιδανική εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-1. Η ομάδα του Ιορντανέσκου θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, αλλά το σουτ του Ντράγκους πέρασε άουτ.

Καλός ρυθμός, φάσεις, αλλά χωρίς νικητή!

Η πρώτη στιγμή στην επανάληψη ήταν για τη Σλοβακία, αλλά από το γύρισμα του Στρέλετς, ο Χαράσλιν δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα. Η Ρουμανία πήρε τον έλεγχο, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και στο 61ο λεπτό είχε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Μάριν εξουδετέρωσε ο Ντουμπράβκα, ενώ η προσπάθεια του Ντράγκους πέρασε άουτ.

Το ματς απέκτησε ρυθμό μετά το 60ο λεπτό, με τη Σλοβακία στο 64' να έχει μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Στρέλετς έδιωξε πολύ δύσκολα ο Νίτσα. Η βροχή έκανε δυσκολότερο το έργο των δυο ομάδων, οι οποίες στο τελευταίο τέταρτο δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να ρισκάρουν. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλος, με τις δυο ομάδες να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ και να περιμένουν την κλήρωση.

Σλοβακία (Φραντζέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (90+2΄ Γκιόμπερ), Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (90+2΄ Μπέρο), Σράντζ (78΄ Ντούρις), Χαράσλιν (70΄ Σούσλοφ), Στρέλετς (70΄ Μπόζενικ)

Ρουμανία (Έντουαρντ Ιορντανέσκου): Νίτσα, Ράτσιου, Ντράγκουσιν, Μπούρκα, Μπάνκου, Μάριους Μάριν, Ραζβάν Μάριν (86΄ Ρους), Στάντσιου, Κόμαν (58΄ Σορέσκου), Χάτζι (66΄ Μαν), Ντράγκους (66΄ Πούσκας)

Τελική βαθμολογία 5ου Ομίλου

  1. Ρουμανία 4 (4-3)
  2. Βέλγιο 4 (2-1)
  3. Σλοβακία 4 (3-3)
  4. Ουκρανία 4 (2-4)

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα