Γεωργία - Πορτογαλία, Video: Αντεπίθεση «φαρμάκι», άνοιξε το σκορ ο Κβαρατσχέλια

Γεωργία Πορτογαλία για το EURO 2024
Η Γεωργία χτύπησε στην αντεπίθεση και ο Κβαρατσχέλια με τρομερό τελείωμα άνοιξε το σκορ κόντρα στην Πορτογαλία για την τελευταία αγωνιστική των Ομίλων του EURO 2024.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έβαλε τη Γεωργία στο «κόλπο» της διεκδίκησης του εισιτηρίου για τη φάση των «16» του EURO 2024. Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πορτογαλία Οι Γεωργιανοί πήραν την μπάλα από το λάθος του Σίλβα, ο Μικαουτάτζε βρήκε τον σταρ της Νάπολι στον στον χώρο κι αυτός εκτέλεσε με το αριστερό τον Κόστα για το 1-0.

Ο Κβάρα βρήκε δίχτυα στα 91 δευτερόλεπτα και πρόκειται τόσο για το πέμπτο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των EURO όσο και για το δεύτερο πιο γρήγορο που δέχονται οι Πορτογάλοι σε μεγάλη διοργάνωση μετά από αυτό από την Νότια Κορέα στον Μουντιάλ του 1966 (50 δευτερόλεπτα).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα