To Gazzetta στο Euro 2024: Συγκινημένοι Γεωργιανοί στο 1-0 του Κβαρατσχέλια επί της Πορτογαλίας (vid)

Γεωργία
Η Γεωργία σόκαρε την Πορτογαλία με το γκολ του Κβαρατσχέλια κι οι συμπατριώτες του στη fan zone του Γκελσενκίρτσεν δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Γεωργία ζει το δικό της παραμύθι στα γήπεδα της Γερμανίας. Κόντρα στην Πορτογαλία κυνηγάει μια πρόκριση - έπος και το τέρμα του Κβαρατσχέλια τους διατηρεί... ζωντανό το όνειρο.

Κι αυτό το όνειρο φωτίζει το πρόσωπο των ανθρώπων που θα δείτε στο παρακάτω video:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα