Τσεχία - Τουρκία, Video: Ο Σούτσεκ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1

Τσεχία Τουρκία για το EURO 2024
Ο Τόμας Σούτσεκ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσεχία και την Τουρκία στο 66ο λεπτό του ματς.

Η Τσεχία απάντησε στο γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου στο 51' και ισοφάρισε σε 1-1, την Τουρκία με το σουτ του Τόμας Σούτσεκ στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024.

Στη φάση του γκολ, ο Γκιουνόκ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από γέμισμα, ο Ακαϊντίν έδιωξε σε πρώτο χρόνο πάνω στη γραμμή και ο Σούτσεκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων για το 1-1 στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα