EURO 2024: Οι «Έλληνες» που συνεχίζουν στα νοκ άουτ

Το μεστό παιχνίδι του Τσέριν, το 1,29 xG του Σπόραρ και το 12/15 του Μλαντένοβιτς
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Stoiximan Superleague που οι ομάδες τους προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του EURO 2024.

Η φάση των Ομίλων του EURO 2024 ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τις ομάδες που θα αγωνιστούν στη φάση των «16». Από τους 14 ποδοσφαιριστές των ομάδων της Superleague οι... 6+1 είναι αυτοί που «επέκτειναν» την παραμονή τους στη Γερμανία.

Η Σλοβενία των Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα «νοκ άουτ» του τουρνουά. Στην επομενη φάση βρίσκεται και η Ελβετία του αρχηγού της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ.

Από εκεί και πέρα ιστορία έγραψε η Γεωργία, καθώς με τον θρίαμβο επί της Πορτογαλίας προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «16» στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση. Στο ρόστερ του Βίλι Σανιόλ είναι οι Λέβαν Σενγκέλια και Τζεμάλ Ταμπίτζε, οι οποίοι μέχρι τις 30/6 έχουν συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Τουρκία του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος ήταν δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν από τη Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό.

Εκτός EURO 2024 έμειναν η Σερβία των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, η Κροατία του Ντομαγκόι Βίντα, η Πολωνία του Ντάμιαν Σιμάνσκι και η Ουγγαρία του Λάζλο Κλάϊνχαϊσλερ.

Οι «Έλληνες» που συνεχίζουν στα «νοκ άουτ»

  • Σλοβενία: Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναίκός)
  • Ελβετία: Στίβεν Τσούμπερ (ΑΕΚ)
  • Γεωργία: Λέβαν Σενγκέλια, Τζεμάλ Ταμπίτζε (Παναιτωλικός)
  • Τουρκία: Σαμέτ Ακαϊντίν (Παναθηναϊκός - δανεικός από Φενέρ)

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα