Τσεχία - Τουρκία, Video: Μαλλιά - κουβάρια Τούρκοι και Τσέχοι στο φινάλε με ρεκόρ καρτών

Newsroom
Τσεχία - Τουρκία για το EURO 2024
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο φινάλε του Τσεχία - Τουρκία, όταν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Τουρκία κατάφερε να πανηγυρίσει μεγάλη νίκη - πρόκριση επί της Τσεχίας στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024, κλειδώνοντας έτσι ένα εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Δεδομένων των συνθηκών στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους και ξέσπασε ένταση στο φινάλε, όταν Τσέχοι και Τούρκοι έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως ο ρέφερι άρχισε να μοιράζει κάρτες εκατέρωθεν, ενώ οι αψιμαχίες οδήγησαν στην αποβολή του Τσόρι της Τσεχίας που αντίκρισε απευθείας κόκκινη. Μάλιστα πρόκειται για το ματς με τις περισσότερες κάρτες στην ιστορία των EURO, καθώς το κοντέρ στο φινάλε έγραψε... 18 κάρτες.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα