Γεωργία, EURO 2024: Ο Κβαρατσχέλια πήρε και φόρεσε τη φανέλα του Ρονάλντο μετά τον θρίαμβο της πατρίδας του (vid)

Γεωργία, EURO 2024: Ο Κβαρατσχέλια πήρε και φόρεσε τη φανέλα του Ρονάλντο μετά τον θρίαμβο της πατρίδας του (vid)

Κβάρα
Αφού πρώτα εξασφάλισε στη Γεωργία την ιστορική της πρόκριση για τους «16» του EURO 2024, ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πήρε και φόρεσε τη φανέλα του μεγάλου του ειδώλου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε εθνικό ήρωα έχει μετατραπεί ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του EURO 2024 που χάρισε στη Γεωργία. Ο άσος της Νάπολι έκανε το ματς της ζωής του απέναντι στην Πορτογαλία και οδήγησε την πατρίδα του για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση μεγάλης διοργάνωσης, στην παρθενική συμμετοχή των Γεωργιανών σε τελική φάση EURO.

Ο «Κβάρα» ωστόσο, ακόμα και σε μια τέτοια βραδιά, δεν ξέχασε το μεγάλο του είδωλο. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά το τέλος του θριάμβου της πατρίδας του, ο Γεωργιανός άσος ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του, με τον Πορτογάλο να του τη δίνει.

Ο Κβαρατσχέλια έχει αναφέρει και στο παρελθόν για την αγάπη που έτρεφε από μικρός για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Αφού κατάφερε να πάρει τη φανέλα του ειδώλου του, ο «Κβάρα» φόρεσε στα αποδυτήρια το... κειμήλιο που απέκτησε, ενώ ανέβασε και μια σχετική φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα