Καλάτζε στο Gazzetta: «Εγώ ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο ματς» (vid)

Καλάτζε στο Gazzetta: «Εγώ ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο ματς» (vid)

Καλάτζε
Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Γεωργίας, Κάχα Καλάτζε, μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta λίγη ώρα πριν η χώρα του γράφει ιστορία με την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Euro της Γερμανίας.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου της Γεωργίας και νυν δήμαρχος της Τυφλίδας, Κάχα Καλάτζε, πριν παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής του με την Πορτογαλία στάθηκε για λίγο στην κάμερα του Gazzetta.

Ο παίκτης των 83 συμμετοχών με την εθνική και των δύο Champions League με τη Μίλαν, βγαίνοντας από το πολυτελές βαν που μετέφερε τον ίδιο και την οικογένειά του, δεν δίστασε ευγενικά να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας για μία δήλωση.

Ο 46χρονος, που έχει αναδειχθεί 5 φορές κορυφαίος παίκτης της χώρας του και έχει κατακτήσει τη Serie A, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, UEFA Super Cup, Κύπελλο Ιταλίας και Σούπερ Καπ Ιταλίας, μάλλον θα αντάλλαζε όλα αυτές τις διακρίσεις και τις στιγμές που έζησε στα γήπεδα για να ήταν στον αγωνιστικό χώρο της Veltins Arena και να πανηγυρίσει ως παίκτης σε νοκ άουτ του Euro με τα χρώματα της ομάδας της χώρας του.

Η δήλωση του Κάχα Καλάτζε στο Gazzetta:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε εδώ. Ως ποδοσφαιριστής δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παίξω σε τόσο μεγάλο αγώνα. Η ομάδα μου, η εθνική μου αγωνίζεται εδώ. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, καθοριστικός για εμάς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους του Γεωργιανούς φιλάθλους. Ήρθαν πολλοί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να τους δώσουμε χαρά».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα