Λόρια στο Gazzetta: «Σημαντική ομάδα η Ελλάδα, αλλά είμαστε εδώ γιατί το αξίζαμε περισσότερο» (vid)

Λόρια
Ο Γκιόργκι Λόρια, μέσω του Gazzetta, εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και την Κύπρο και τόνισε πως η Γεωργία άξιζε περισσότερο να είναι στο Euro.

Ο Γκιόργκι Λόρια αγαπήθηκε όσο λίγοι στον ΟΦΗ και στην Ανόρθωση. Αγάπησε κι αυτός όμως και πρόσφερε πολλά. Κι ο ίδιος, μετά την ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στα νοκ άουτ του Euro της Γερμανίας, δεν δίστασε να μιλήσει για την αγάπη του για την Ελλάδα και την Κρήτη αλλά και την Κύπρο.

Μέσω του Gazzetta, ο έμπειρος κίπερ μιλάει για την αγάπη του για την Ελλάδα, την Κρήτη και την Κύπρο και τονίζει ότι στο Euro η Γεωργία έφτασε γιατί το άξιζε περισσότερο.

Ζείτε απίστευτες στιγμές στη χώρα σας μ' αυτήν την πρόκριση.

«Αυτό είναι εκπληκτικό γιατί για εμάς το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η νίκη αυτή για την πατρίδα μας είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Βιώσαμε την πραγματοποίηση του ονείρου μας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτήν τη χαρά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, απίστευτες στιγμές ευτυχίας. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι το πιο τρελό πράγμα που συνέβη αυτό εδώ σήμερα».

Πάει καιρός απ' όταν σε βλέπαμε στα ελληνικά γήπεδα.

«πολύ την Ελλάδα, αγαπώ ιδιαίτερα μέρη όπως η Κρήτη, το Ηράκλειο, την Αθήνα, την Κύπρο. Η Κύπρος είναι επίσης η δεύτερη πατρίδα μου. Χαιρετισμούς στους οπαδούς του ΟΦΗ και της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση είναι στην καρδιά μου.»

Περάσατε και την Ελλάδα για να είστε εδώ.

«Η Ελλάδα είναι μια σημαντική ομάδα, εμείς κάναμε το καλύτερο και αξίζαμε περισσότερο, γι' αυτό είμαστε εδώ».

Οι δηλώσεις του Γκιόρκι Λόρια στο Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα