EURO 2024, εθνική Βελγίου: O Ντε Μπρόινε έκανε νόημα στους παίκτες να μην πάνε στους οπαδούς που τους αποδοκίμαζαν μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία

EURO 2024, εθνική Βελγίου: O Ντε Μπρόινε έκανε νόημα στους παίκτες να μην πάνε στους οπαδούς που τους αποδοκίμαζαν μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία

Newsroom
belgium_romania_euro2024
Οι Βέλγοι οπαδοί αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία και ο Ντε Μπρόινε έκανε νόημα στους συμπαίκτες του να μην τους χειροκροτήσουν και να μπουν στα αποδυτήρια.

Το Βέλγιο παρά τη «λευκή» ισοπαλία με την Ουκρανία πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του EURO 2024, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Η ομάδα του Τεντέσκο για ακόμα ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων δεν έπεισε με τις επιδόσεις της. Οι οπαδοί που ταξίδεψαν μέχρι τη Γερμανία για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα εξαγριωθήκαν με το κακή εικόνα της ομάδας τους και στο τέλος του αγώνα γιούχαραν τους «κόκκινους διαβόλους» κάτι που έκανε τον Ντε Μπρόινε να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Οι Βέλγοι τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από τη Ρουμανία στην ισοβαθμία. Η απώλεια της πρωτιάς και η απογοητευτική εικόνα της ομάδας, έκανε τους οπαδούς να αποδοκιμάσουν την ομάδα στο τέλος του αγώνα με την Ουκρανία.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι ο κόσμος τους γιούχαρε με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή ένταση με τον αρχηγό της ομάδας, Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που καθόντουσαν οι οπαδοί , αλλά στο άκουσμα των αποδοκιμασιών νευρίασε και γύρισε πίσω και μάλιστα έκανε νόημα στους παίκτες να μην πάνε στον κόσμο και να πάνε κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα