EURO 2024, Σάουθγκεϊτ: «Πήγα πίσω σε μέρες που έπαιζα για την Αγγλία, ζητώ από τους παίκτες να είναι γενναίοι»

EURO 2024, Σάουθγκεϊτ: «Πήγα πίσω σε μέρες που έπαιζα για την Αγγλία, ζητώ από τους παίκτες να είναι γενναίοι»

Newsroom
EURO 2024, Σάουθγκεϊτ: «Πήγα πίσω σε μέρες που έπαιζα για την Αγγλία, ζητώ από τους παίκτες να είναι γενναίοι»
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραπονέθηκε μέσω δηλώσεων του για την ατμόσφαιρα που επικράτησε μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Σλοβενία, η οποία «έστειλε» και τις δύο εθνικές ομάδες στη φάση των «16» του ΕURO 2024.

Όσο οι Σλοβένοι παίκτες πανηγύριζαν την πρόκριση στους «16» του EURO 2024 με τους οπαδούς τους, οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν ποτήρια γεμάτα μπίρα όταν πλησίασαν στην κερκίδα των οπαδών τους. Ακόμη και ο προπονητής των Τριών Λιονταριών, ο Σάουθγκεϊτ έγινε στόχος ποτηριών, πράγμα που τον γύρισε πίσω στις μέρες που έπαιζε στην Αγγλία.

Ο Άγγλος τεχνικός ωστόσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του: «Δεν έχω δει καμία άλλη ομάδα να προκρίνεται και να έχει τέτοια αντίδραση, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες για το πώς διατήρησαν την ψυχραιμία τους στον αγώνα, ακόμα και όταν βρέθηκαν σε ένα πραγματικά προκλητικό περιβάλλον. Με πήγε πίσω σε μέρες που έπαιζα για την Αγγλία».

Ακόμη ο Σάουθγκεϊτ, πρόσθεσε ότι δεν κάνει πίσω από το να ευχαριστήσει τους φιλάθλους: «Ζητώ από τους παίκτες να είναι γενναίοι και δεν θα κάνω πίσω από το να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Είναι πολύ σημαντικό να μένουν δίπλα στην ομάδα, ό,τι και να πιστεύουν για μένα. Είμαι κοντά στην Αγγλία εδώ και 20 χρόνια, καταλαβαίνω».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα