Αγγλία, EURO 2024: Επιστρέφει στη Γερμανία ο Φόντεν μετά από τη γέννηση του παιδιού του

Αγγλία, EURO 2024: Επιστρέφει στη Γερμανία ο Φόντεν μετά από τη γέννηση του παιδιού του

foden_city
Ο Φιλ Φόντεν ταξίδεψε στην Αγγλία για τη γέννηση του παιδιού του και σύμφωνα με τους Άγγλους, θα επιστρέψει στη Γερμανία για να βρεθεί και πάλι στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Φιλ Φόντεν επιστρέφει στη Γερμανία μετά από τη γέννηση του παιδιού του και αναμένεται να είναι και πάλι στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τους αγώνες του EURO 2024.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο 24χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κυριακάτικο (30/6, 19:00) παιχνίδι για τη φάση των «16» ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σλοβακία στη «VELTINS-Arena».

Θυμίζουμε πως ο Φόντεν είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, καθώς αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα και στα τρία ματς του 3ου Ομίλου απέναντι σε Σερβία, Δανία και Σλοβενία. Μένει να φανεί αν ο Φόντεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του πριν το επόμενο ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα