Σβάρτσερ στο Gazzetta: «Κρίμα που η Ελλάδα δεν είναι στο Euro» (vid)

Σβάρτσερ στο Gazzetta: «Κρίμα που η Ελλάδα δεν είναι στο Euro» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Σβάρτσερ
Ο Μαρκ Σβάρτσερ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Αγγλίας, εξέφρασε το θαυμασμό του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε ότι είναι κρίμα που η Εθνική μας δεν συμμετέχει στην τελική φάση.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Από το 1993 έως το 2013 κατέγραψε 109 συμμετοχές με την εθνική Αυστραλίας και πήρε μέρος σε δύο Μουντιάλ.

Το 1994 τον έφερε στην Ευρώπη η Διναμό Δρέσδης, από εκεί μετακόμισε στην Καϊσερσλάουτερν, μετά στη Μπρέντφορντ και στη συνέχεια έπαιξε σε Μίντλεσμπρο, Φούλαμ, Τσέλσι και Λέστερ με την οποία έκλεισε την πλούσια καριέρα του το 2016.

Σήμερα στα 51 του, ο Μαρκ Σβάρτσερ, με το ρόλο του σχολιαστή που έχει βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro.

Το Gazzetta τον συνάντησε και ζήτησε τη γνώμη του για τη διοργάνωση αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι φανταστικά εδώ. Το τουρνουά χρειάζεται πάντα βελτίωση αλλά γενικά πιστεύω ότι εξελίσσεται συνεχώς», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πλούσια ιστορία, μεγάλες ομάδες και σπουδαίους συλλόγους. Οι Ελληνες έχουν υπάρξει πρωταθλητές Ευρώπης στο παρελθόν. Η Ελλάδα έχει πλούσια ιστορία στο ποδόσφαιρο, κρίμα που δεν είναι εδώ. Στην Αυστραλία υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα».

Η δήλωση του Μαρκ Σβάρτσερ στο Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα