Μάρκος Σένα στο Gazzetta: «Κορυφαίος Ελληνας παίκτης ο Καραγκούνης, τεράστιος ο Μεντιλίμπαρ» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Σένα-Καραγκούνης
Ο πρώην Ισπανός μέσος, Μάρκος Σένα, μίλησε στο Gazzetta για την πορεία της εθνικής Ισπανίας στο Euro 2024 και αποθέωσε τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Γιώργο Καραγκούνη. 

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Ισπανία έκανε το 3/3 στη φάση των ομίλων του Euro 2024, κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της και ήδη προβάλλει ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο πρώην μέσος της Βιγιαρεάλ και της «ρόχα», Μάρκος Σένα, συμμερίζεται αυτή την άποψη και αποθεώνει μέσω του Gazzetta τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Γιώργο Καραγκούνη.

-Πώς βλέπεις αυτή τη διοργάνωση του Euro;

Είναι φανταστική διοργάνωση και ειλικρινά είμαστε προνομιούχοι που την παρακολουθούμε από κοντά.

-Μπορεί η εθνική Ισπανίας να κατακτήσει το τρόπαιο;

Βεβαίως και ναι. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο, κάναμε καλό ματς και σήμερα. Ακόμη μία νίκη και πάμε για την επόμενη.

-Η πιο δημοφιλής προσωπικότητα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος κατέκτησε ως προπονητής του Ολυμπιακού το Conference League. Ποια είναι η γνώμη σου;

Είναι ένας τεράστιος προπονητής και χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

-Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής κατά τη γνώμη σου;

Καραγκούνης

@Photo credits: INTIME

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα