Euro 2024, Γερμανία: Έτοιμος για ενδεκάδα ο Ρούντιγκερ κόντρα στην Δανία

Euro 2024, Γερμανία: Έτοιμος για ενδεκάδα ο Ρούντιγκερ κόντρα στην Δανία

Newsroom
Euro 2024, Γερμανία: Έτοιμος για ενδεκάδα ο Ρούντιγκερ κόντρα στην Δανία
«Ετοιμοπόλεμος» ενόψει της αναμέτρησης με τη Δανία για τη φάση των "16" του Euro 2024 είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, παρά το πρόβλημα στο μηρό μετά το ματς με την Ελβετία.

Φανέλα βασικού προβάρει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ για το ματς της Γερμανίας κόντρα στην Δανία για τη φάση των "16" του Euro 2024, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα στο μηρό.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχώρησε με πρόβλημα μετά το ματς με την Ελβετία, με τον τεχνικό της Μάνσαφτ να δηλώνει τότε πως ο παίκτης του είναι αμφίβολος.

Το πρόβλημα αυτό μοιάζει να έχει ξεπεραστεί μιας και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης των «πάντσερ», πριν ταξιδέψουν στο Ντόρτμουντ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα