EURO 2024, εθνική Γεωργίας: Οδεύει προς Μονακό ο Μικαουτάτζε

Newsroom
Geogia
Πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου σκόρερ του EURO 2024, Ζορζ Μικοαυτάτζε, βρίσκεται η Μονακό που κινήθηκε αστραπιαία μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Γερμανία.

Η Γεωργία αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του EURO 2024, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον νοκ-άουτ γύρο της διοργάνωσης προκρινόμενη ως τρίτη από τον 6ο όμιλο με αντιπάλους τις Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Ένας από τους πυλώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ο Ζορζ Μικαουτάτζε, ο οποίος με τρία γκολ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, πίσω μονάχα από το... αυτογκόλ.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ευρώπη, με τη Μονακό να είναι ένα βήμα μακριά από την εξασφάλιση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το γαλλικό κλαμπ έχει συμφωνήσει με τον Γεωργιανό επιθετικό και έχει στείλει παράλληλα πρόταση στην Μετς για να ολοκληρώσει το deal.

🚨🇬🇪 EXCL: AS Monaco have reached verbal agreement on personal terms with Georgia striker Georges Mikautadze.

Monaco have also sent a proposal to Metz in order to agree on the fee, trying to anticipate other clubs… and get deal done before end of the Euros.

🔴⚪️⏳ pic.twitter.com/mh5WFG4Dlq

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα