EURO 2024, Πόουλσεν: «Στη Δανία ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο όπως το 1992»

EURO 2024, Πόουλσεν: «Στη Δανία ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο όπως το 1992»

Newsroom
Δανία
Ο Κρίστιαν Πόουλσεν μίλησε εν όψει του αγώνα της Δανίας με τη Γερμανία για τους «16» του EURO 2024 και θυμήθηκε το έπος του 1992 όταν οι Δανοί κατέκτησαν τον τίτλο.

Ο Κρίστιαν Πόουλσεν, βοηθός προπονητή των Σκανδιναβών, και η Δανία θα προσπαθήσουν να... ξαναφέρουν τα πάνω - κάτω όπως στον τελικό του EURO 1992 αντιμετωπίζοντας τη Γερμανία στους «16» του EURO 2024 το Σάββατο (29/6) στις 22:00.

Η Δανία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν αγώνα στο EURO 2024 μέχρι στιγμής και χρειάστηκε τρεις ισοπαλίες για να φτάσει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα Γερμανία.

Παρόλα αυτά οι πιθανότητες νίκης ήταν παρόμοιες για τη Δανία και το 1992, όταν σόκαρε την τότε παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία με νίκη 2-0 στον τελικό για τον μοναδικό της τίτλο.

Αναλυτικότερα ο Πόουλσεν δήλωσε: «Είναι μια ισχυρή ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είναι λίγο σαν τη μεγάλη χώρα εναντίον της μικρής χώρας. Αλλά θα πάμε στη μάχη και, ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο όπως κάναμε το 1992

Θυμάμαι το 1992. Ήμουν παιδί, 12 χρονών, αλλά αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στο δανέζικο ποδόσφαιρο. Και, νομίζω, ήταν μια ωραία ανάμνηση. Επομένως, αν μπορούσαμε να το κάνουμε ξανά, θα ήταν καταπληκτικό».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα