EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Γκόρντον... έφαγε τα μούτρα του με το ποδήλατο!

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Γκόρντον... έφαγε τα μούτρα του με το ποδήλατο!

Newsroom
gordon_bike
Ένα μικρό... ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Άντονι Γκόρντον λίγες μέρες πριν η εθνική Αγγλίας αντιμετωπίσει τη Σλοβακία (30/06) στα νοκ-άουτ του EURO 2024.

Αυτό δεν... πήγε και πολύ καλά για τον Άντονι Γκόρντον. Λίγες μέρες πριν η Αγγλία αντιμετωπίσει τη Σλοβακία για τα νοκ-άουτ του EURO 2024, ο 21χρονος εξτρέμ «σκοτώθηκε» με το ποδήλατό του! Οι παίκτες των Τριών Λιονταριών έκαναν μια ομαδική βόλτα με ποδήλατα στο πλαίσιο της χαλάρωσής τους, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στον Γκόρντον.

«Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα, έτρεχα στην κατηφόρα και προσπάθεια να κάνω βιντεοκλήση με την οικογένειά μου για να τους δείξω τι έκανα. Πριν το καταλάβω, απλά βρέθηκα με το πρόσωπό μου στο έδαφος. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα πάνε προφανώς με μεγαλύτερη ταχύτητα και στην Αγγλία το μπροστινό φρένο είναι στα δεξιά.

Εγώ πάτησα το αριστερό για να κόψω λίγη ταχύτητα, όμως αυτό κοκκάλωσε και την επόμενη στιγμή πετάχτηκα οχτώ μέτρα στον αέρα και προσγειώθηκε με το πρόσωπο», εξήγησε o 21χρονος σε δηλώσεις του, στις οποίες μάλιστα εμφανίστηκε με πληγές στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να τραυματιστεί ακόμα χειρότερα.

Φυσικά ο τραυματισμός του Γκόρντον έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει αντιμετωπιστεί με αρκετό χιούμορ από την Αγγλία. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του δεν έχασαν την ευκαιρία να τον τρολάρουν, αφού τού χάρισαν ένα σετ βοηθητικών ροδών και ένα κράνος για να είναι πιο... ασφαλής στην επόμενη βόλτα του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα