Ελβετία - Ιταλία: Στον πάγκο ο Τσούμπερ

Ελβετία - Ιταλία: Στον πάγκο ο Τσούμπερ
Οι επιλογές του Μουράτ Γιακίν και τους Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Στον πάγκο ο Στίβεν Τσούμπερ.

Η αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου (29/6, 19:00) ανοίγει την «αυλαία» της φάσης των «16» του EURO 2024. Μια ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές των δυο ομάδων. Ο τεχνικός των Ελβετών, Μουράτ Γιακίν, επέλεξε να έχει στον πάγκο τον εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος στις αρχές του τουρνουά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Οι Ελβετοί θα ξεκινήσουν σε διάταξη 3-4-3. O Ζόμερ θα είναι στην εστία με τους Ακάντζι, Σερ και Ροντρίγκες στην τριάδα των στόπερ. Έμπισχερ και Ρέιντερ θα είναι στα άκρα της άμυνας και οι Φρόιλερ - Τσάκα στο κέντρο. Βάργκας και Εντόι θα πλαισιώσουν στην επίθεση τον Εμπολό.

Από την πλευρά του ο Σπαλέτι θα παρατάξει τους Ατζούρι σε 3-5-2. Ο Ντοναρούμα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαντσίνι, Μπαστόνι και Νταρμιάν στα στόπερ. Ντι Λορέντσο και Ελ Σαράουι στα άκρα, με τους Μπαρέλα, Φατζιόλι και Κριστάντε στον άξονα. Παρτενέρ του Σκαμάκα στην επίθεση θα είναι ο Κιέζα.

Η ενδεκάδα της Ελβετίας: Ζόμερ, Ακάντζι, Σερ, Ρέιντερ, Ροντρίγκες, Έμπισχερ, Βάργκας, Φρόιλερ, Τσάκα, Εμπολό, Εντόι.

Η ενδεκάδα της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φατζιόλι, Μπαρέλα, Κριστάντε, Ελ Σαράουι, Κιέζα, Σκαμάκα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα