EURO 2024: Τέλος ο Μάκελι μετά από παράπονα για τη διαιτησία του

Νίκος Κικίδης
ΜΑΚΕΛΙ
Ο Ντάνι Μάκελι αποτέλεσε διχαστική φιγούρα στη φάση των ομίλων και η UEFA αποφάσισε να τον κόψει από τα νοκ-άουτ του EURO 2024 μετά από παράπονα για τη διαιτησία του.

Ο Ντάνι Μάκελι μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα διαιτητών που έχουν πάρει το χρίσμα να διευθύνουν μερικούς από τους κορυφαίους αγώνες του κόσμου, όμως στο EURO 2024 η φήμη του δέχθηκε πυρά...

Στους δυο αγώνες που διαιτήτευσε ο Μάκελι τα... άκουσε για την απόδοσή του, πρωταγωνίστησε σε ένα κρεσέντο παραπόνων και η UEFA πήρε την απόφαση να διακόψει την παρουσία του στο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολλανδός κόπηκε από τα νοκ-άουτ του EURO 2024, με την «Sportsmediaset» να υπογραμμίζει πως ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση ήταν τα παράπονα των ομάδων για την απόδοσή του στους ομίλους.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Κροατίας φώναξε για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο Ολλανδός στον «τελικό» πρόκρισης απέναντι στους Ιταλούς, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90+8΄και βρέθηκαν στη φάση των «16».

Παράπονα μάλιστα είχαν εκφράσει νωρίτερα και οι Ούγγροι στον αγώνα με τη Γερμανία, με τον τεχνικό των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι, να επιτίθεται στον Μάκελι μετά το φινάλε του αγώνα τονίζοντας πως «ο διαιτητής ήταν ο χειρότερος παίκτης στο γήπεδο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα