Αγγλία - Σλοβακία: Μπύρα με αλκοόλ στους Βρετανούς για πρώτη φορά στο EURO 2024

Αγγλία - Σλοβακία: Μπύρα με αλκοόλ στους Βρετανούς για πρώτη φορά στο EURO 2024

Newsroom
Φίλαθλοι της Αγγλίας στο EURO 2024
Μπύρα με αλκοόλ θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι Άγγλοι οπαδοί μετά την αλλαγή στάσης από την UEFA. 

Αξιωματούχοι της UEFA, μαζί με την αστυνομία, είχαν αρχικά αποφασίσει να επιβάλουν ξανά τους περιορισμούς που ίσχυαν απόι τον εναρκτήριο αγώνα της Αγγλίας με τη Σερβία στο Γκελζενκίρχεν, πουλώντας μπύρα με αλκοόλ μόλις 2,8%.

Ωστόσο, αυτή η απόφαση προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στο τοπικό συμβούλιο, με τους Αγγλους να τονίζουν πως στοχοποιούνται άδικα. Με μικρό μόνο αριθμό συλλήψεων στα τρία πρώτα παιχνίδια, υποστήριξαν ότι η συμπεριφορά τους δεν δικαιολογούσε τέτοια μεταχείριση και ζήτησαν επανεξέταση.

Δικαιώθηκαν και πλέον στο ματς για τη φάση των «16» του EURO 2024 με τη Σλοβακία στην «AufSchalke Arena» οι Βρετανοί θα μπορούν να καταναλώσουν μπύρα με αλκοόλ. Θα εξακολουθεί να υπάρχει όριο στον αριθμό των ποτών που μπορεί να παραγγείλει κάθε φίλαθλος ανά επίσκεψη και δεν θα επιτρέπεται να μεταφέρει μπύρες στις θέσεις τους μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, αντιπροσωπεύει μια νίκη για τους φίλους της Αγγλίας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα