To Gazzetta στο EURO 2024: Το Ντόρτμουντ έχει... πνιγεί από κόσμο (vids)

german
Τρομερή προσέλευση των Γερμανών στο κέντρο του Ντόρτμουντ για το νοκ άουτ ματς με την Δανία.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το Ντόρτμουντ από νωρίς το μεσημέρι ζει και αναπνέει για το νοκ άουτ ματς με την Δανία. Οι Γερμανοί έχουν γεμίσει την κεντρική πλατεία. Όλοι φορούν τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας, φυσικά η μπύρα ρέει και το κλίμα είναι άκρως... Euro.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πόσος κόσμος είχε μαζευτεί έξω από τη fan zone στην πόλη, περιμένοντας καρτερικά να μπει μέσα σ' αυτήν και να ζήσει από κοντά τη εμπειρία, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει κάποιο μαγικό χαρτάκι.

Στα παρακάτω video μπορείτε να δείτε την πορεία που ξεκίνησε από το κέντρο ως το γήπεδο της Μπορούσια.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα