Ελβετία - Ιταλία, Video: Ντοναρούμα και δοκάρι έσωσαν τους Ατζούρι

Ντοναρουμα
Η Ελβετία έφτασε... εκατοστά μακριά από το 2-0 κόντρα στην Ιταλία, όμως το κάθετο δοκάρι και ο Ντοναρούμα στέρησαν το γκολ από τον Ρίεντερ.

Η εξαιρετική Ελβετία θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια στον αγώνα με την Ιταλία για τη φάση των «16» του EURO 2024 με προβάδισμα δυο γκολ. Περίπου εννέα λεπτά μετά το γκολ του Φρόιλερ, στο 45+1', ο Ρίεντερ έκανε τρομερή εκτέλεση φάουλ, όμως ο Ντοναρούμα με τρομερή επέμβαση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και από εκεί σε κόρνερ.

Η ομαδάρα του Γιακίν βρήκε τελικά το δεύτερο γκολ που δικαιούταν, βάσει της απόδοσης της, μόλις δυο λεπτά μετά την πρώτη σέντρα του δεύτερου μέρους, με το τρομερό πλασέ του Βάργκας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα