Ισπανία - Γεωργία: Η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης 

Ισπανία
Οι ώρες και τα κανάλια των αναμετρήσεων της Κυριακής (30/6) Αγγλία - Σλοβακία και Ισπανία - Γεωργία για τη φάση των «16» του EURO 2024.

Μετά την επική πρόκριση της Ελβετίας επί της Ιταλίας και τη «σβηστή» νίκη της Γερμανίας κόντρα στη Δανία απόψε (30/6) θα μάθουμε ακόμα δυο ομάδες των προημιτελικών του EURO 2024. Στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας της φάσης των «16» η Αγγλία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σλοβακία στο Γκελζενκίρχεν στις 19:00 (ΕΡΤ 1) και στις 22:00 η Ισπανία θα αναμετρηθεί με τη Γεωργία στην Κολωνία (ΕΡΤ 1).

Τα Λιοντάρια που προβληματίζουν και οι Σλοβάκοι που ψάχνουν «θαύμα»

Η Αγγλία είναι από τις μεγάλες ομάδες που έχουν προβληματίσει με τις εμφανίσεις τους στο EURO 2024. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πέρασε στην επόμενη φάση χάρη στην αγχωτική νίκη επί της Σερβίας και εν συνεχεία έμεινε στην ισοπαλία κόντρα σε Δανία και Σλοβενία. Πιο ανησυχητικά από τα αποτελέσματα των Βρετανών είναι η εικόνα της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Η Αγγλία έφτασε στα νοκ άουτ για τέταρο διαδοχικό EURO.

Από την πλευρά της η Σλοβακία έχει κάνει ήδη μια μεγάλη νίκη στο τουρνουά, αφού στο πρώτο της παιχνίδι επικράτησε του Βελγίου με 1-0, σε ένα ματς που μέσω VAR ακυρώθηκαν δυο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου. H ομάδα του Καλτσόνα «κεφαλαιοποίησε» το τρίποντο επί των Βέλγων με το... μπισκότο της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ρουμάνους. Οι Σλοβάκοι θα αγωνιστούν στους «16» για δεύτερη φορά, καθώς είχαν φτάσει σε αυτόν το γύρο και το 2016, αλλά η Γερμανία τους άφησε εκτός (3-0).

Φαβορί εναντίον Σταχτοπούτας

H Ισπανία είναι από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στη φάση των Ομίλων και η μοναδική που προκρίθηκε ως «απόλυτη». Η Φούρια Ρόχα υπέταξε κατά σειρά Κροατία, Ιταλία και Αλβανία για να προκριθεί στα «νοκ άουτ» για πέμπτο διαδοχικό EURO. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε είναι ο Χεσούς Νάβας.

Από την πλευρά της η Γεωργία έχει ήδη γράψει ιστορία και μάλιστα δις. Η παρθενική της πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση στον αγώνα των Play Off με την Ελλάδα ήταν από μόνη της μια τεράστια επιτυχία, η οποία «εκτοξεύτηκε» με την πρόκριση στους «16» και μάλιστα με νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. O Ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι. Μπορεί το σύνολο του Βίλι Σανιόλ να κάνει ζημιά και στην έτερη ομάδα της Ιβηρικής;

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα