EURO 2024, εθνική Γερμανίας: Ο Νάγκελσμαν έδιωξε όλους τους ατζέντηδες από την προπόνηση

EURO 2024, εθνική Γερμανίας: Ο Νάγκελσμαν έδιωξε όλους τους ατζέντηδες από την προπόνηση

Newsroom
EURO 2024, εθνική Γερμανίας: Ο Νάγκελσμαν έδιωξε όλους τους ατζέντηδες από την προπόνηση
Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, απαίτησε να αποχωρήσουν όλοι οι ατζέντηδες από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ματς με τη Δανία.

Η Γερμανία προκρίθηκε στη φάση των «16» ως πρώτη στον όμιλο της, με επτά βαθμούς. Πλέον η οικοδέσποινα του EURO 2024 εστιάζει στον αγώνα με τη Δανία και ο προπονητής της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεν θέλει να αποπροσανατολίζονται οι παίκτες του ακόμα και από τους ατζέντηδες τους.

Την Παρασκευή (28/6), η Γερμανία έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα κόντρα στη Δανία. Στην κερκίδα φυσικά βρέθηκαν αρκετοί μάνατζερ των παικτών, όμως ο Νάγκελσμαν έδωσε εντολή να αποχωρήσουν πριν ακόμα βγει η ομάδα για ζέσταμα. Ο 36χρονος τεχνικός τόνισε πως ο αγώνας με τη Δανία είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την ομάδα του και για αυτό δεν θέλει κανένας άλλος παράγοντας να τους επηρεάσει πριν τον αγώνα.

Αναλυτικότερα ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Υπάρχουν σαφείς κανόνες για το ποιος επιτρέπεται να μπει στο προπονητικό κέντρο και ποιος όχι. Μεταξύ των ατόμων που δεν μπαίνουν είναι και οι σύμβουλοι. Το ξέρουν όλοι οι παίκτες, το ξέρουν και οι παράγοντες. Καταλαβαίνω ότι οι παίκτες σκέφτονται το μέλλον τους, το έχω τονίσει πολλές φορές. Άλλωστε η Γερμανία ήταν από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες στη φάση των ομίλων, επικρατώντας της Σκωτίας και νικώντας την Ουγγαρία πριν από την ισοπαλία με την Ελβετία.

Ωστόσο, για να επιβεβαιώσει την φήμη του φαβορί του τουρνουά, η Γερμανία πρέπει να ξεπεράσει δύσκολες δοκιμασίες απέναντι σε άλλους μεγάλους παίκτες. Οπότε το μέλλον τους μπορεί να περιμένει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα